vts336

Kursevi

ŠKOLA ŠIVENJA (Oglas)

polyaniline thesis Visoka tehnička škola strukovnih studija u Zrenjaninu

 

organizuje:

 

http://globalbusiness.kean.edu/team/?december=help-homework-yahooligans&thesis=2 ŠKOLU ŠIVENJA

 

Šivenje i pletenje su, kao retko koja druga veština, jedinstven spoj kreativnosti i praktičnosti. Pretvoriti sopstvenu umetničku viziju u jedinstveni odevni predmet, modni detalj, dekoraciju za enterijer, unikatni poklon...
Kurs šivenja i pletenja omogućava polazniku da, kroz program skraćenog i ubrzanog učenja, stekne ili dopuni znanja i veštine.

 

Termini održavanja: another view of hester essay 2 puta nedeljno.
Mesto održavanja kursa: Visoka tehnička škola strukovnih studija u Zrenjaninu - http://www.isca-speech.org/iscagrants/data/?mba=who-can-do-my-assignments&top=2 “KREATIVNI STUDIO”
Svi polaznici će naučiti da sašiju odevni predmet po meri.

Izložba gotovih odevnih premeta i dodela sertifikata.

 

Kontakt adresa: Visoka tehnička škola strukovnih studija u Zrenjaninu,
ul. Đorđa Stratimirovića 23, 23000 Zrenjanin

Prijave na telefon: 023/565-896.
Kontakt osoba: Milada Novaković, dipl. inž. tekstilnog inženjerstva
Kontakt telefon: 069/8565064, 063/534208
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Više informacija o ovom kursu možete saznati ovde.

SEMINAR

 

Visoka tehnička škola strukovnih studija u Zrenjaninu organizuje seminar za

the stranger essay studente svih studijskih programa i modula i sve zainteresovane subjekte

pod nazivom

 

anglicans online essays "NOVI PRISTUP IMPLEMENTACIJI STANDARDA ISO,
ocr as level coursework HALAL, KOŠER I SISTEMA HACCP"

 

 

Seminar će se održati u prostorijama Visoke Škole i to:

 
Cena seminara koja uključuje predavanja, priručnik i sertifikat je essay on technology 3.000,00 dinara.

 

Moderator seminara: arguementive essay outline dr Mirjana Radišić (sertifikovani HACCP administrator), kontakt telefon get link 060 85 65 047, e mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

 

Više informacija o seminaru možete saznati ovde.

 

Stručna obuka: "Procena rizika u zаštiti licа, imоvine i pоslоvаnjа"

 

Centar za analizu rizika i upravljanje krizama iz Beograda u saradnji sa Visokom tehničkom školom strukovnih studija u Zrenjaninu organizuje stručnu obuku writing paper for children ''Procena rizika u zаštiti licа, imоvine i pоslоvаnjа''.
 
Stručna obuka se organizuje po Nacionalnom standardu za procenu rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja (SRPS A.L2.003), na osnovu koje će sertifikaciona tela, akreditovana u skladu sa Zakonom o akreditaciji, vršiti sertifikaciju kompetentnosti osoba za poslove procene rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja.
 
Više informacija o ovoj obuci možete pogledati ovde.

 

Prijavu za kurs možete preuzeti ovde.

 

Popunjenu prijavu za stručnu obuku slati isključivo na sledeću e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

 

 

Stručna obuka: "Procena rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja"

 

http://globalbusiness.kean.edu/team/?december=economic-essays-for-sale&thesis=2 Centar za analizu rizika i upravljanje krizama iz Beograda u saradnji sa types of research design for dissertation Visokom tehničkom školom strukovnih studija u Zrenjaninu organizuje stručnu obuku see url ''Procena rizika u zаštiti licа, imоvine i pоslоvаnjа''.

 

Sve relevantne informacije o stručnoj obuci možete pogledati ovde.

 

Prijavu za stručnu obuku možete pogledati/preuzeti ovde.

 

Popunjenu prijavu za stručnu obuku slati isključivo na sledeću e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

 

Kurs šivenja (Oglas)

 

Visoka tehnička škola strukovnih studija u Zrenjaninu koja realizuje nastavu na akreditovanom studijskom programu source url Tekstilna konfekcija i dizajn organizuje:

 

Kurs šivenja

pod nazivom

http://www.isca-speech.org/iscagrants/data/?mba=essay-writer-service-review&top=2 "MALA ŠKOLA ŠIVENJA"

 

Šivenje je, kao retko koja druga veština, jedinstven spoj kreativnosti i praktičnosti. Pretvoriti sopstvenu umetničku viziju u jedinstveni odevni predmet, modni detalj, dekoraciju za enterijer, unikatni poklon...

Kurs šivenja omogućava polazniku da, kroz program skraćenog i ubrzanog učenja, stekne ili dopuni znanja i veštine šivenja. Kurs je namenjen, kako fizičkim licima radi dokvalifikacije i prekvalifikacije, tako i preduzećima da radnicima u kratkom vremenskom roku omoguće nadgradnju/osposobljenost za dati posao.

 

Trajanje kursa: 3 meseca (72 časa)

Termini održavanja: 2 puta nedeljno ( enter PONEDELJAK, od speech essay spm 2011 1500 do http://www.isca-speech.org/iscagrants/data/?mba=history-a2-coursework-examples&top=2 1630 i follow link SUBOTA, od essay international business environment 1000 do follow url 1300

Mesto održavanja kursa: Visoka tehnička škola strukovnih studija u Zrenjaninu - here “KREATIVNI STUDIO”

Cena: go to site 15.000,00 RSD (tri rate). 

Grupe su od pet polaznika. Svi polaznici će naučiti da sašiju odevni predmet po meri.

 

Kontakt adresa: Visoka tehnička škola strukovnih studija u Zrenjaninu, ul. Đorđa Stratimirovića 23, 23000 Zrenjanin

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontakt osoba: http://globalbusiness.kean.edu/team/?december=beta-calculation-homework-help-tutorial&thesis=2 Milada Novaković, dipl. inž. tekstila

Kontakt telefon:  click 063/534-208

 

HACCP kurs (Oglas)

 

Visoka tehnička škola strukovnih studija u Zrenjaninu organizuje dvodnevni kurs za sve subjekte koji posluju sa hranom i zainteresovani su za samostalno uspostavljanje i sprovođenje sistema za osiguranje bezbednosti hrane na osnovu odredbi Zakona o bezbednosti hrane, Zakona o veterinarstvu i Codex Alimentarius -

 

Upravljanje sistemom HACCP

 

 

Predavači kursa su istaknuti doktori, magistri nauka koji realizuju nastavu na akreditovanim studijskim programima iz oblasti prehrambenih tehnologija.

Svi polaznici po uspešno položenom ispitu dobijaju odgovarajući  essay on environment pollution and its effects on health sertifikat.

Vreme održavanja kursa biće određeno  nakon prijave minimalnog broja polaznika.

Mesto održavanja: Visoka tehnička Škola strukovnih studija u Zrenjaninu, ulica Đorđa Stratimirovića 23, Zrenjanin.

Kotizacija:  go to site 15.000,00 dinara (uplatiti na žiro račun Škole  follow site 840-1275666-71) sa naznakom  http://www.ifipwg94.org/flash/?me=essay-on-the-persistence-of-memory&write=6 za kurs HACCP.

Informacije i prijave na telefone:  enter site 060 85 65 008,  enter site 023 565 896, ili na e-mail Škole  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontakt osoba: dr Jožef Božo, email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.