vts336

Reč direktora

 

direktor skole prof dr milorad rancic 05122015

astronomy homework help Prof. dr Milorad Rančić

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Od osnivanja daleke http://www.behavior.org/answers/is-custom-essay-meister-good.html 1960. godine kroz amfiteatre, učionice i laboratorije Visoke tehničke škole strukovnih studija u Zrenjaninu prošlo je preko follow link 29 hiljada studenata.

 

Diplome je steklo oko pay for someone to write essay 7000 inženjera. Na ovaj način škola je dala neprocenjiv doprinos razvoju privrede ne samo zrenjaninskog regiona nego i čitave zemlje.

 

Danas je škola po svojim kadrovskim i prostornim potencijalima jedna od najvećih i najsavremenijih visokoškolskih institucija u zemlji.

 

U prostoru od source site 7000 kvadratnih metara nalaze se moderno oremljeni amfiteatri, učionice, više od help for research papers 40 laboratorija, mašinski zavod, multimedijalne i računarske sale, internet klub, bogata biblioteka sa čitaonicom i drugi prateći prostori i sadržaji. Nastavu realizuje http://www.behavior.org/answers/assignments-writing-help.html 33 nastavnika od kojih je http://www.behavior.org/answers/buy-research-papers-reviews.html 24 doktora nauka koji su svoja naučna zvanja stekli na matičnim fakultetima.

 

Svi akreditovani studijski programi usaglašeni su sa sličnim evropskim programima. Na osnovnim studijama studenti danas mogu da biraju između četiri studijska programa i deset modula, odnosno, usmerenja. Na go to link Tehnološkom inženjerstvu to su: get link Prehrambena tehnologija, http://www.myqualities.com/education/how-to-write-a-dissertation.html Zaštita životne sredine, http://www.myqualities.com/education/best-online-essay-writer.html Petrohemija, follow Kozmetika i farmacija. Na http://www.behavior.org/answers/help-homework-influence.html Mašinskom inženjerstvu su see Proizvodno, http://www.behavior.org/answers/do-my-homework-free-online.html Procesno, http://www.behavior.org/answers/technology-white-paper-writers.html Poljoprivredno mašinstvo i follow url Automatsko upravljanje. Na Inženjerskom menadžmentu su dva modula: editing service Krizni menadžment i http://www.behavior.org/answers/i-need-a-title-for-my-essay.html Računarstvo, a na http://www.behavior.org/answers/essay-contest-online.html Tekstilnom inženjerstvu - Tekstilna konfekcija i modeliranje.

 

Neki od ovih studijskih usmerenja su jedinstveni u našem obrazovnom okruženju.

 

Specijalističke strukovne studije realizuju se na programima Tehnološko inženjerstvo i Mašinsko inženjerstvo.

 

Škola u prvu godinu upisuje oko 400 studenata.

Direktor Škole: Prof. dr Milorad Rančić