vts336

Konkurs

order custom essays Visoka tehnička škola strukovnih studija u Zrenjaninu

 

raspisuje

 

need help on definition essay outline KONKURS

go here ZA UPIS 283 STUDENATA U PRVU GODINU OSNOVNIH I SPECIJALISTIČKIH STRUKOVNIH STUDIJA ŠKOLSKE 2017/2018. GODINE

http://www.behavior.org/answers/where-can-i-buy-a-college-paper-online.html (drugi konkursni rok)

 

Na Visoku tehničku školu strukovnih studija u Zrenjaninu u školskoj write my nursing philosophy 2017/18 godini na osnovne i specijalističke strukovne studije može se upisati ukupno essay on helping poor people 283 studenta od kojih:

 

na studijske programe:

 

novel writing helper ELEKTROTEHNIKA I RAČUNARSTVO

( ocps homework help 7 studenata budžet; source 10 studenata - samofinansiranje)

 

click INŽENJERSTVO ZAŠTITE NA RADU

( channel homework help 1 studenata - samofinansiranje)

 

follow site TEHNOLOŠKO INŽENJERSTVO

( source link 25 studenata budžet; http://www.behavior.org/answers/write-my-book-report-com.html 94 studenata - samofinansiranje)

 

get link MAŠINSKO INŽENJERSTVO

( http://www.behavior.org/answers/vocabulary-homework-helper-online-sites.html 9 studenata budžet; click 28 studenata - samofinansiranje)

 

http://www.myqualities.com/education/looking-for-someone-to-do-my-assignment.html INŽENJERSKI MENADŽMENT U KRIZNIM USLOVIMA

( http://www.myqualities.com/education/best-website-to-buy-a-research-paper.html 9 studenata budžet; watch 39 studenata - samofinansiranje)

 

to his coy mistress essay help SPECIJALISTIČKE STRUKOVNE STUDIJE TEHNOLOŠKOG INŽENJERSTVA

( follow link 31 studenata - samofinansiranje)

 

enter site SPECIJALISTIČKE STRUKOVNE STUDIJE MAŠINSKOG INŽENJERSTVA

( go to link 14 studenata - samofinansiranje)

 

http://www.behavior.org/answers/essay-help-toronto.html SPECIJALISTIČKE STRUKOVNE STUDIJE INŽENJERSKOG MENADŽMENTA

( source site 16 studenata - samofinansiranje)

 


watch Prijava na konkurs: http://www.behavior.org/answers/shurley-english-homework-help.html 01, http://www.myqualities.com/education/essay-writing-help-needed.html 04, http://www.behavior.org/answers/how-can-i-help-my-community-essay.html 05 i source link 06 science assignment help .09.2017. godine (od 0900 do 1300 sati).


Prijemni ispit:TEST OPŠTE TEHNIČKE KULTURE za sve studijske programe osim Elektrotehnika i računarstvo kod koga se polaže prijemni ispit iz FIZIKE. Kandidat ima pravo da se prijavi na dva studijska programa (prva i druga želja) .Polaganje će se obaviti u ČETVRTAK, 07.09.2017. godine u 1200 sati u prostorijama Škole.


Upis: od 11.09.2017. godine do 14.09.2017. godine (od 0900 do 1300 sati).


Uslov za konkurisanje: završena četvorogodišnja ili trogodišnja srednja škola.


ŠKOLARINA za samofinansirajuće studente osnovnih studija iznosi 30.000,00 dinara, a za strane državljane, za specijalističke studije i za studije na daljinu prema cenovniku koji se nalazi na sajtu škole.


Kandidati za upis na specijalističke strukovne studije ne polažu prijemni ispit, već se upisuju po pravilima za upis na specijalističke strukovne studije.

 

NAPOMENA: Posle prve godine je moguća promena studijskog programa uz molbu i priznanje ispita. Tako da postoji mogućnost da student, na primer, upiše prvu godinu Tehnološkog inženjerstva i posle prve godine uz molbu promeni studijski program u Inženjerstvo zaštite na radu uz priznanje ispita koji su im zajednički te nastavi studije na samofinasiranju.


Bliže informacije o uslovima upisa i potrebnim dokumentima: na sajt škole www.vts-zr.edu.rs, telefon 023/562-389 (studentska služba Škole) ili na facebook stranici Škole https://www.facebook.com/VTSSS.