vts336

Microsoft MSDNAA

see  

http://www.behavior.org/answers/web-crawler-homework-help.html

homework help columbus ohio Kompanija source Microsoft je omogućila studentima naše Škole da preko http://www.myqualities.com/education/write-my-thesis-for-me.html MSDNAA programa besplatno dobiju licencirani softver ove kompanije.

Da bi student dobio mogućnost da postane korisnik ovog programa i da besplatno na svom računaru koristi Microsoft softver, mora da poseduje indeks sa upisanom ili obnovljenom tekućom školskom godinom.

Naručivanje i izdavanje sofvera se vrši u nekoliko koraka:

http://www.myqualities.com/education/calculus-homework-help.html
  1. Otvaranje naloga za ELMS distributivni portal  - kod ovlašćenog lica u biblioteci Škole. Na ovaj način dobijate korisničko ime i lozinku za pristup sajtu za online naručivanje. Korisničko ime će biti isto kao i Vaše korisničko ime na do my algebra vts-zr.edu.rs domenu, a to će biti i podrazumevani mail. Otvaranje naloga se vrši samo pri prvom dolasku.
  2. Naručivanje softvera  - vrši se online, preko sajta http://e5.onthehub.com/WebStore/ProductsByMajorVersionList.aspx?ws=b73c9852-7f9b-e011-969d-0030487d8897&vsro=8&JSEnabled=1. Iz padajućeg menija sa spiskom softvera birate prema želji, a potom zaključujete kupovinu.
  3. Na ovaj način dolazite do linka za direktan download softvera. Ukoliko je Vaša veza prema Internetu slaba, možete downloadovati i narezati softver u Školi (potražiti informacije od ovlašćenog lica).
  4. Bez obzira na način dolaska do samog softvera, morate izvršiti online naručivanje, jer na taj način dolazite do aktivacionih ključeva za softver.

who will do my homework
Želimo da vam skrenemo pažnju na sledeće:

  1. Škola ne vrši prodaju praznih medija (CD/DVD diskova), tako da morate doneti svoje diskove.
  2. Proverite da li ste dobro naručili softver pre dolaska u biblioteku Škole.
  3. Pri svakoj porudžbini na ELMS sajtu za online naručivanje morate se složiti da sofver dobijen na ovaj način nećete koristiti u komercijalne svrhe.

write my assignemnt
info mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  • iznajmljeni softver možete instalirati na samo jednom računaru koji je u Vašem privatnom vlasništvu;
  • iznajmljeni softver nije moguće koristiti u komercijalne svrhe, niti ga je dozvoljeno umnožavati;
  • po prestanku statusa studenta ili zaposlenog books essays online Visoke tehničke škole strukovnih studija u Zrenjaninu možete nastaviti korišćenje softvera po uslovima propisanim EULA dokumentom, ali više ne možete dobijati nove verzije softvera.

help with financial managment homework